In evenement, partner

Demonstratie HTCDelft robotOntvangst Smart Industry barbecue
Presentaties Smart Industry Koning & HartmanDemonstratie afvalrobot Urby

De eerste Smart Industry barbecue van Koning & Hartman i.s.m. HTCDelft (HTCafé) was een groot succes. Ruim honderd bezoekers waren aanwezig. Steven Hengeveld projectleider Fokker 4.0 en Bert Oosting program manager Industry 4.0 gaven inspirerende presentaties.

Toekomst Smart Industry

Bij de stand van Koning & Hartman konden bezoekers meer te weten komen over ‘Technovation’. Een methode van Koning & Hartman die klanten helpt om slimmer, betrouwbaarder en duurzamer te worden. Via de HoloLens was het mogelijk om de toekomst van Smart Industry te ervaren. De HoloLens is een bril waarmee hologrammen (virtuele 3D-objecten) in de werkelijkheid worden geprojecteerd en vastgezet op elke gewenste locatie. Meer info 

Accenda

Onze partner Accenda showde een afvalrobot die naar je toekomt en hun H2ydrOlectric (car as Powerplant). De Hydrolectric is een logisch vervolg op de Ekolectric. De FuelCel wordt gebruikt om de H2 in een reactie met O2 om te zetten naar elektriciteit en 100% H2O. Op deze manier heb je altijd een 100% schone, generator aan boord. Meer info

HTCDelft

Stagiairs van HTCDelft gaven een demonstratie over een project waar zij aan werken met gebruik van een robot van Koning & Hartman.