In evenement, partner

Festo opening Expericence Centre | Smart Industry

 

Meer weten over concrete Smart Industry toepassingen? Als partner van de Nederlandse hightechindustrie nodigt Festo de leden van High Tech NL en HTCDelft uit voor de opening van het Festo Experience Centre door de burgemeester van Delft op 31 oktober 2017.

 

Kijkje achter de schermen

De Experience bestaat uit drie delen:Onderwijs, Mens en Technologie. Aansluitend vindt een feestelijke netwerkborrel plaats waarbij ruim de gelegenheid is te netwerken met hightechbedrijven uit alle windstreken van Nederland. Een mooie kans om andere leden te ontmoeten en een kijkje achter de schermen te nemen bij het geheel nieuwe Experience Centre.

Knowledge Walls | Smart Industry

Het Festo Experience Centre verbindt talent en kennisontwikkeling met praktische technologie en innovatie. U kunt hierin aan de hand van onze “Knowledge Walls” zien hoe grenzen van (communicatie)technieken worden opgeheven en functies van diverse marktspelers met elkaar verbonden worden. Zo ervaart u concrete Smart Industry toepassingen bij Festo. Daarnaast hebben heeft Festo “Fieldlab” opstellingen (o.a. cleanroom) waarin ze samen met hun partners prototypen realiseren, testopstellingen opbouwen, projecten realiseren en valideren.

 

AANMELDEN

DEELNEMERSLIJST

 

Programma

16.00 uur | Inloop en ontvangst

16.15 uur | Welkom bij Festo – Patrick Bruijn

16.30 uur | Rondleiding & Business Hotspot:
Bent u klaar voor de technische revolutie? – Folkert Hettinga

16.50 uur | Rondleiding & Kennis Hotspot:
Competentie en Talent ontwikkeling voor Smart Industry – André Bos

17.10 uur | Rondleiding & Technologie Hotspot:
Technologische Innovatie op basis van Smart Industry – Patrick Bruijn

17.30 uur | Opening Experience Centre – Dennis van Beers:
Burgemeester van Delft: mw. M. van Bijsterveldt

17.45 uur | Netwerkborrel
18.30 uur | Einde


Locatie:

Festo BV, Schieweg 62 in Delft (routebeschrijving) U kunt op het Festo-terrein voor en achter parkeren.
Google Maps

Datum: 31 oktober 2017
Tijd: 16:00 – 18:30

 

Smart Industry

In Smart Industry wordt het mogelijk uit grote en diverse informatiestromen nieuwe business te creëren op basis van nieuwe, deels op elkaar inwerkende, nieuwe technologieën zoals: big dataprocessing, het Internet of Things, nieuwe generatie adaptieve robots, 3D printing, nanotechnologie en miniaturisering en miniaturisering en nieuwe sensortechnologie.