In Geen categorie, pers

Bedrijven Kring Schieoevers artikel Delft op Zondag

 

Bedrijven Kring Schieoevers sterker en duurzamer

Ondernemersvereniging Bedrijven Kring Schieoevers (BKS) is vrijwel dagelijks bezig om Delfts grootste bedrijventerrein nog sterker en duurzamer te maken. Met meer dan 200 bedrijven op een oppervlakte van zo’n 120 hectare levert het bedrijventerrein talloze producten en diensten, van auto-onderdelen tot afvalverwerking en van tweedehands artikelen tot de nieuwste technieken. Schieoevers neemt maar liefst 10% van de Delftse werkgelegenheid voor haar rekening en is hiermee een belangrijke motor voor de Delftse economie. HTCDelft is gevestigd op dit bedrijventerrein. Rodi Media, de uitgever van Delft op Zondag, bracht het BKS magazine en een een bijlage in Delft op Zondag uit, waarin leden van de bedrijvenkring zich presenteren.

Made in Delft

BKS is voortdurend in overleg met de gemeente en andere partijen over talloze onderwerpen: bereikbaarheid, parkeerplaatsen, duurzaamheid en veiligheid. BKS zorgt voor het groenonderhoud, er is cameratoezicht en in de toekomst komen er meer duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en e-planten, planten waarmee je batterijen kunt opladen. Delft is immers een stad van innovatie! BKS wil krachten bundelen: bijvoorbeeld met de TU Delft, met Green Village, met het Science Centre, met YES!Delft en RoboValley, alles onder het motto: ‘made in Delft.’ BKS is niet alleen naar buiten gericht, ze is er ook voor de ondernemers. Zij organiseren regelmatig netwerkbijeenkomsten.

www.chainels.com/bksonline

bedrijventerrein schieoevers