In vacatures stages

HTCDelft zoekt vrijwilligers. Wil jij:

Studenten die werken aan innovatieve projecten voor bedrijven succesvol begeleiden?
Ambassadeur zijn van HTCDelft naar bedrijven toe?

 

HighTechCentreDelft (HTCDelft) koppelt projecten van partnerbedrijven aan leerprogramma’s van onderwijsinstellingen zoals ROC Mondriaan en De Haagse Hogeschool. Werknemers van de bedrijven, studenten en docenten werken intensief samen aan innovatieve projecten. Studenten krijgen bij HTCDelft de kans om hun talenten zo te ontwikkelen dat zij optimaal kunnen functioneren binnen de sterk veranderende arbeidsmarkt. Samenwerking en kennisdeling zijn hierbij de rode draad.

In onze moderne werkplaats (2.000 m2) werken de studenten onder begeleiding aan producten met en voor bedrijven ‘learning by doing’. De focus ligt bij HTCDelft op mechatronica en robotica (werktuigbouw, elektrotechniek & ICT). Het succes van het concept vraagt nu om extra begeleiding van de projecten en aandacht voor de bedrijven.

Bedrijven waar wij mee samenwerken zijn o.a. Koning & Hartman, Festo, Hittech, Siemens, Lely en Accenda. Onderwijsinstellingen waar wij mee samenwerken zijn o.a. De Haagse Hogeschool, ROC Mondriaan en TU Delft.

De functie

Heb jij zin om jouw kennis op het gebied van mechatronica en robotica over te dragen aan een nieuwe generatie techniektalenten (mbo/hbo/wo)? Wil jij jouw talenten en ervaring inzetten om samen met studenten innovatieve projecten voor bedrijven tot een succesvol einde te brengen en/of ambassadeur zijn van HTCDelft naar bedrijven toe? Meld je dan aan bij Martin Seiffers: info@htcdelft.nl, 06 111 99 668 (ook voor meer info).

Je bepaalt zelf het aantal uren waarvoor je een commitment met ons aangaat.

Wat wij bieden

HTCDelft is een dynamische organisatie waar ruimte is voor jouw inbreng en waar je jezelf ruimschoots kunt ontwikkelen. Je komt in aanraking met verrassende innovaties en diverse innovatieve bedrijven. Je werkt in een professionele omgeving met een prettige werksfeer die je uitdaagt om het beste uit jezelf te halen.

 

Standplaats:
Abtswoudseweg 18
2627 AL Delft
Route