Dutch Technology Week

Dutch Technology week

Dutch Technology Week

Dutch Technology Week

De 7e editie van de Dutch Technology Week (DTW) is van 4 t/m 9 juni 2018. Tijdens deze week worden wonderlijke en innovatieve technologieverhalen verteld.

De hightech industrie is een belangrijke sector voor de Nederlandse economie. De sector draagt bij aan het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en levert echt topprestaties. Om dit trotse gevoel te delen werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan een week vol met technologische verrassingen. Iedereen kan tijdens de DTW zien, voelen en ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen.

De  Dutch Technology Week is er voor iedereen!

De week bestaat uit een gevarieerd programma met ruim 50 events. Tentoonstellingen, presentaties, experimenten, seminars, lezingen en workshops, meet ’n greets en plekken waar je een kijkje in de toekomst krijgt: de week zit vol met inspirerende en innovatieve activiteiten. Voor iedereen wat wils. Een aantal events is vrij toegankelijk, voor andere events meld je je vooraf aan of heb je een uitnodiging nodig.

Een greep uit de events

Night of the Nerds, Quiz Night XL, High Tech Ontdekkingsroute.
Zaterdag 9 juni komen de -technologie- fans aan hun trekken als op een aantal locaties in Brainport Eindhoven en in Noord-Nederland bedrijven een ‘kijkje in hun keuken’ geven. Kom, kijk, doe, verbaas en verwonder je!

#DTW2018

Datum

04 jun 2018 - 09 jun 2018

Kosten

Zie website

More Info

Read More

Locatie

Eindhoven

Organisator

Dutch Technology Week

Leave a Comment

htcafe indoor positioning systemHTCdelft SummerLab