htcafe indoor positioning system

HTCafe – Indoor Positioning System

HTCafe Indoor Positioning System

Indoor Positioning Systems (IPS) zijn enorm in opkomst door het simpele feit dat positiebepaling door GPS binnen de muren van een gebouw niet werkt. Een IPS maakt het technisch mogelijk de locatie van een gebruiker of object binnen een gebouw nauwkeurig te bepalen. Deze techniek wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het in kaart brengen van ‘visitor flows’ en ‘crowd control’. Stelt u zich eens voor dat u in de supermarkt direct naar het juiste schap wordt geleid, of dat een arts zijn patiënten nooit meer kwijt is.

Op donderdag 26 april 2018 organiseert HTCDelft een HTCafé over Indoor Positioning systems en Sensor fusion systems.
U bent van harte welkom!

 

Spreker: Dr. Ir. Arash Noroozi
Founder & CEO PinXact

htcdelft Arash Noroozi Indoor Positioning Systems

PinXact biedt Indoor Positioning Systems voor verschillende toepassingen. Dr. Ir. Arash Noroozi van PinXact vertelt tijdens de bijeenkomst over hoe verschillende applicaties kunnen profiteren van de technologie van PinXact en hoe de applicatie en de omgevingscriteria de nauwkeurigheid en parameters van het systeem bepalen. Ook geeft hij een demonstratie over de hoge nauwkeurigheid van IPS!

This presentation will be in English. PinXact provides Indoor Positioning Systems for various applications. In this presentation Dr. ir. Arash Noroozi will talk about how different applications benefit from PinXact IPS with a live demonstration of the high accuracy of the system. He will also explain how the application and the environment criteria define the accuracy and parameters.

 

Spreker: Dr. Ir. Rufus Fraanje
Hoofddocent De Haagse Hogeschool, Robotics & Control

Rufus Fraanje Indoor Positioning Systems

In het woud van de Indoor Positioneringtechnologie en de te gebruiken sensoren reikt Rufus Fraanje u de helpende hand door uiteen te zetten op welke wijze u met behulp van Sensor fusion systemen de verschillende sensordata kan gebruiken.

 

Na afloop zijn de sprekers beschikbaar voor een miniconsult. U krijgt de gelegenheid om tijdens een kort overleg mogelijkheden, toepassingen en kansen in relatie tot uw eigen uitdagingen te bespreken. U kunt zich ter plekke aanmelden voor de miniconsults.

 

Programma

16:00 – 16:15 inloop en welkom door directeur HTCDelft Marcel van Wijk
16:15 – 16:30 presentatie IPS, Arash Noroozi
16:30 – 16:45 demonstratie IPS, Arash Noroozi

16:50 – 17:15 presentatie Sensor fusion systems, Rufus Fraanje
17:15 – 17:45 miniconsult / borrel / meet the students


Datum:
 do 26 april 2018
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Locatie: HTCDelft, Abtswoudseweg 18, Delft (KAART)
Let op: door werkzaamheden is de Abtswoudseweg niet bereikbaar. U kunt uw auto gratis bij Woonboulevard Leeuw & Stein parkeren en langs Roobol naar HTCDelft lopen.
Entree: gratis

Datum

26 apr 2018

Tijd

16:00 - 18:00

Kosten

Gratis

More Info

AANMELDEN

Locatie

HighTechCentre Delft
Abtswoudseweg 18, 2627 AL Delft

Organisator

HighTechCentreDelft
Telefoon
015 36 491 60
Email
info@htcdelft.nl
Website
https://www.htcdelft.nl

Leave a Comment

Tech4healt hackathon haagse hogeschoolDutch Technology Week