Marcel van Wijk

Directeur

Tel: 06 21 274 294
Mail: mvwijk@htcdelft.nl
LinkedIn

Vanuit zijn passie voor techniek en ervaring als manager van vele projecten die hij begeleidde op het gebied van techniekeducatie, richtte Marcel van Wijk samen met de initiatiefnemers in 2015 HTCDelft op. Een van zijn belangrijkste doelen is om samen met de partners HTCDelft zo door te ontwikkelen dat het onderwijs, de bedrijven en studenten zoveel mogelijk profijt halen uit de samenwerking.

Het betrekken van studenten bij onze vraagstukken is een vorm van duurzaamheid

Marjoleine Droog

Adviseur communicatie

Tel: 06 83 706 412
Mail: mdroog@htcdelft.nl
LinkedIn

Het HTCDelft ontwikkelt zich voortduren en maakt op dit moment een groeispurt door. Kleine successen zijn grotere successen geworden. Marjoleine is communicatieadviseur maar ook filmer en fotograaf. Zij zoekt de interactie op met de doelgroepen laat met hen Delft en de wereld eromheen zien welke mooie ontwikkelingen en activiteiten er plaatsvinden rond HTCDelft.

Communicatie begint bij het idee

Jorin Seiffers

Begeleider studenten & werkplaatsmeester

Tel: 06 45 248 478
Mail: jseiffers@htcdelft.nl

Elk schoolseizoen komen nieuwe studenten van verschillende technische mbo- en hbo-opleidingen bij HTCDelft aan innovatieve opdrachten werken die partnerbedrijven aanleveren. Jorin Seiffers begeleidt vanuit zijn technische- en sociaalpedagogische achtergrond deze studenten vakkundig naar succesvol afgeronde opdrachten.

Never stop learning, because life never stops teaching